Dobrodošli u hotel Roški slap!

Smješten na jedinstvenoj lokaciji na rijeci Krki u Nacionalnom parku Krka, novoizgrađeni hotel Roški slap svojim gostima nudi nezaboravan odmor u prirodnom ambijentu koji oduzima dah. Srdačno osoblje, bogato opremljene sobe, restoran sa izvornim dalmatinskim jelima, mnoštvo dodatnih sadržaja, šetnica, vidikovaca, povijesne i etno baštine garancija su Vašem ugodnom, bezbrižnom i aktivnom odmoru.

Hotel

Komforne, elegantno uređene sobe opremljene su modernim namještajem, klima uređajem, WC-om, telefonom, televizorom. Naše ljubazno osoblje pobrinut će se da Vam ništa ne nedostaje tijekom boravka. Rezerviraj smještaj.

Restoran

Obratite nam se s povjerenjem za organizaciju vjenčanja, rođendana, poslovnih ručkova ... Drniški pršut, sir, riba, domaća vina i brojna druga izvorna jela pripremljena su i poslužena na tradicionalan način. Rezerviraj restoran.

Besplatan WIFI

Cijeli hotel kao i pripadajuća terasa pokriveni su besplatnim WIFI signalom kako bi nesmetano bili u kontaktu sa svojim prijateljima i obitelji.
Također za naše goste imamo osiguran i besplatan parking.

Aktivni odmor

Aktivno upotpunite vaš boravak šetnjom, razgledavanjem, trčanjem, penjanjem, vožnjom bicikla, vožnjom brodom...
Pogledaj ponudu.

Prirodne ljepote

Roški slap, rijeka Krka, kanjon te brojne šetnice i vidikovci garancija su da će te kući ponijeti predivnu uspomenu na nezaboravno iskustvo.
Pogledaj foto galeriju.

Osoblje

Naše ljubazno osoblje govori strane jezike i stoji Vam na usluzi 24 sata na dan.